REMOVE IF NOT NEEDED ->

(Persoonlijk) Leiderschapstrail in de wildernis van Imfelozi

Wanneer
april of mei 2015
mail me of gebruik het contactformulier

Zie ook
Trail met Kenchaan
Trail met Foundation for Natural Leadership

 


Ook in 2015 gaan we weer op wildernis trail naar Imfelozi National Park. Er staan twee, misschien zelfs drie, groepen gepland: in ieder geval een gemengde groep en een vrouwengroep, eind april en halverwege mei. Donderdagavond 5 februari nodig ik je namens co-facilitatoren Irene Mommers en Liesbeth Meijer van harte uit om te komen borrelen en je te laten informeren. De definitieve 'slots' voor de trails worden in ieder geval dan bekend gemaakt. Wanneer je je aanmeldt als potentiele deelnemer krijg je vooraf al meer informatie (&data) toegestuurd. 

De reis voert ons naar Imfolozi in Zuid Afrika, een wildpark iets boven Durban. Onze gids is Ian Read, by far de beste en meest sympathieke begeleider die je je kunt wensen. Deze aardse én spirituele reus leert ons, samen met de tweede gids – een Zulu uit de lokale community - van alles over de natuur en de natuurlijke kringlopen. Ze zijn er ook voor onze bescherming.

De essentie van de reis is dat je, door te midden van de wilde beesten in de wildernis te wandelen, je weer afstemt op de natuur en op je eigen intuïtie. Los van je dagelijkse bezigheden, prikkels en afleiding en in contact met de oeroude overweldigende natuur heb je een diepgaande ervaring van rust en ontroering. Veel deelnemers komen tot vergaand inzicht en soms zelfs tot transformatie.

Je kunt op twee manieren met mij/ons op reis gaan: via de Foundation for Natural Leadership, waarmee je lid wordt van de community van trailgangers, of via Kenchaan, waarmee je tevens bijdraagt aan een project voor kansarme jongeren in Zuid Afrika.