REMOVE IF NOT NEEDED ->

Prachtige leiderschapstrail in de wildernis van Imfelozi

Wanneer
april of mei 2015

Zie ook
extra informatie wilderness trail

 


Een ontroerende, diepgaande, geweldige ervaring. De laatste week van mei begeleidden Ina Smittenberg en Irene Mommers een wildernis-trail naar Imfolozi in Zuid Afrika. In totaal 8 deelneemsters wandelden onder leiding van 2 gewapende gidsen tussen bavianen, buffels, zebra's, leeuwen, hyena's, olifanten, giraffes, impala's, gnoe's en alle andere wilde beesten van deze oeroude natuur. In stilte lopen, slapen onder de sterrenhemel, de wacht houden bij het vuur, observeren wat de natuur je spiegelt; je doet een indrukwekkende ervaring op die je tot inzicht brengt en (weer) in contact met je eigen essentie. Mocht je belangstelling hebben om volgend jaar mee te lopen, meld je dan graag!

De essentie van de reis is dat je, door te midden van de wilde beesten in de wildernis te wandelen, je weer afstemt op de natuur en op je eigen intuïtie. Los van je dagelijkse bezigheden, prikkels en afleiding en in contact met de oeroude overweldigende natuur heb je een diepgaande ervaring van rust en ontroering. Veel deelnemers komen tot vergaand inzicht en soms zelfs tot transformatie.

De reis voert ons naar Imfolozi in Zuid Afrika, een wildpark iets boven Durban. Onze gids is Ian Read, by far de beste en meest sympathieke begeleider die je je kunt wensen. Deze aardse én spirituele reus leert ons, samen met de tweede gids – een Zulu uit de lokale community - van alles over de natuur en de natuurlijke kringlopen. Ze zijn er ook voor onze bescherming.