Werklust. Hart voor de zaak.

Contact met Werklust:
ina@werklust.org // +31615010831
Download hier een recent CV van Ina
LinkedIn profiel
Lid Nederlands Instituut van Psychologen
Opgenomen in register Arbeids- en Organisatie Psychologen
Aangesloten bij NVPA


Werklust is in 2000 opgericht door organisatieadviseur Ina Smittenberg. Haar kennis, inzicht en ervaring past zij toe op het hóe van organisatieverandering. Ze zet het Schone, Ware en Goed in om mensen van binnenuit in beweging te brengen en daarmee een organistaie duurzaam te veranderen. Het hart laten kloppen, ofwel het 'levend maken' van de essentie, het hoger doel, de maatschappelijke toegevoegde waarde van een organisatie tot in het dagelijks werk vormt de kern van haar werkzaamheden. Zo slaat ze de brug van strategie naar werkpraktijk, van abstract naar concreet, van bestuur en directie naar werkvloer.

Haar werkwijze: scherp en analytisch, oplossingsgericht en opgewekt, onorthodox en creatief. Resultaatgericht en daadkrachtig, ook empathisch en met humor. Altijd gericht op 't maximaal benutten van diversiteit, talenten en mogelijkheden. Zodat vitale, veerkrachtige, verbonden medewerkers met plezier naar hun werk gaan en weten waaraan ze bijdragen.  

Meer over Ina SmittenbergComplexe organisatieverandering en processen op het raakvlak van organisatiedynamiek en individuele veranderkracht zijn bij Ina in goede handen. Bij profit en non-profitorganisaties deed zij verandermanagement, projectmanagement, procesbegeleiding en strategisch human resources advies.
Ze breidt haar vakkennis voortdurend uit met vervolgopleidingen op het gebied van organisatiedynamiek en -verandering: deep democracy, co-resolve, oplossingsgericht werken, systemisch & opstellingen werk, storytelling, organisatie-scripts en verandermanagement. Ook op het gebied van individuele begeleiding volgde zij aanvullende opleidingen: transactionele analyse, existentiële psychotherapie, professionele begeleiding, stressmanagement, RET en psychoanalyse. Ina loopt graag hard en danst, houdt van lezen, muziek en reizen en heeft een dochter.