Domaine de Boisbuchet. Plek voor innovatie, verandering & social design

Impressie van Domaine de Boisbuchet 

Programma Zomer 2015


Ontwerpen en innoveren voor de toekomst, met en voor de gemeenschap. Dat is de missie van Domaine de Boisbuchet. In bijgaande presentatie vind je een impressie van Boisbuchet en de mogelijkheden. Als veranderkundige zie ik veel mogelijkheden in co-creatie met Boisbuchet, zeker wanneer het gaat om innovatie, duurzame verandering, creatieve processen, design thinking. In Boisbuchet kunnen designers van verschillende pluimage, gebruikers (klanten, burgers, afnemers) én makers, zoals (publieke) organisaties en research insitituten vragen, mogelijjheden en oplossingen exploreren volgens de principes van design thinking.

Samen met gerennommeerde innovators, creatieven en designers bereid ik een Masterclass Social Design voor. Met designers, organisaties én 'gebruikers', genereren we oplossingen voor actuele vraagstukken van gemeenten en publieke organisaties. Binnenkort meer informatie!
De zomerworkshops van Boisbuchet hebben dit dit jaar als thema Design and the Community. De workshops staan open voor iedereen die geinteresseerd is in (collaboratieve) ontwerpprocessen en co-creatie, vormgeving en architectuur.